Lös barns sömnproblem

Att sova igenom natten

Från 6 månaders ålder sover barnet normalt cirka 11 timmar per natt. 
Med bakgrundsmusiken och den lugna monotona rösten hjälper dessa böcker och ljudböcker barnet att somna in i en djup, glad och trygg sömn, och de hjälper till att sova igenom natten till nästa morgon.

Så här fungerar det

De här två böckerna fungerar genom det sätt de används på, inte för att de minsta barnen i den åldern förstår så mycket av innehållet. Det är den långsamma, mycket lugna uppläsningen och den sövande bakgrundsmusiken som fungerar och hjälper barnet att somna in och sova djupt och tryggt.

Ljudfilerna med musiken och talen kan användas genom att du antingen läser högt själv eller låter ljudfilerna ta hand om uppläsningen.

Som en extra bonus stärker du samtidigt ditt barns självkänsla.

 

Sömn

 

Det fungerar

Föräldrarna i testgruppen innan utgivningen var entusiastiska. En mamma vars dotter var 8 månader gammal, skrev: "... För 1 eller 2 veckor sedan kunde kvällsritualen ibland ta en halvtimme, från att hon lades i sin egen säng tills hon somnade. Under dessa dagar när vi har använt pekboken har det tagit 5-10 minuter. Så det har gett mer tid till mamma på kvällen, och hon somnar inte heller under nattningen."

2 artiklar

 1. Söta drömmar (½ - 2 år)

  Sovhjälp för det lilla barnet på ½-2 år

  "Söta drömmar" innehåller en rad söta bilder på sovande djur och djurbarn. Det är inte nödvändigt att barnet förstår texten, men när den läses lugnt och stilla med den medföljande instruktionen, kommer den monoton läsningen, det lugna tempot och eventuell medföljande musik sakta vagga ditt barn till sömns.

  Finns som ljudbok (mp3) och e-bok (pdf)

  Ljudböcker och e-böcker kan både laddas ner och spelas direkt i din profil.

   

  Läs Mer
  Från
  198,00SEK.
 2. Godnatt min skatt (2 - 3 år)

  Sovhjälp för det lilla barnet i åldern 2-3½ år. Nusslingarna berömmer och pratar mjukt till ditt barn tills det somnar. Låt ditt barn somna tillsammans med nusslingarna. Många använder också de medföljande ljudfilerna eftersom de har en fantastisk effekt.

  Finns som ljudbok (mp3) och e-bok (pdf)

  Ljudböcker och e-böcker kan både laddas ner och spelas direkt i din profil.

   

  Läs Mer
  Från
  198,00SEK.

2 artiklar