Du är tillräcklig

Dubbel-CD + bok eller MP3:or. Låt ditt barn gå och lägga sig i lugn och ro medan de positiva budskapen arbetar vidare i drömmarna. "Du är tillräcklig" är för barn från 3 till 7 år. Självkänsla och självförtroende till ditt barn. Barnet upplever det som bra historier (Har ditt barn har svårt att sova så är det ena skapad som en godnattsaga) men det är mental träning...
 

"Du är tillräcklig"

Du är tillräcklig är en CD/MP3/app*. Boken följer med som gratis e-bok om du köper MP3, och som tryckt bok om du köper CD-skivor.
 
Med boken får du möjlighet att själv läsa för ditt barn, annars kan du låta CD:n/nedladdningarna med Jenny Jensens lugna röst och den specialkomponerade bakgrundsmusiken ta med ditt barn på en härlig "resa". Boken är utan illustrationer, då det är meningen att barnet självt ska använda sin fantasi. Boken är inte anpassade till att barnet läser självt.

Boken innehåller samma två historier, men i två olika versioner. Eftersom historierna kommer i två olika versioner har du möjlighet för att läsa för ditt barn både dagtid och vid läggdags. Boken är på 46 sidor.
 
"Du är tillräcklig" är mental träning för barn från cirka 3 till 7 år. Ditt barn upplever det inte som mental träning, utan som två bra historier. Denna mentaltränings-teknik stärker ditt barns självförtroende, ditt barns självkänsla och känslan av att vara älskad. Historierna (som ditt barn upplever dem som) börjar med en kort avslappning. Därför är en annan effekt att ditt barn blir lugnare.

Många barn ber om att få gå och lägga sig för att få höra dessa sagor. Läs mer om effekten av "Du är tillräcklig" på den här sidan.
Berättelserna skapades för ca. 30 år sedan till Carsten Sommerskovs egen son. De har sedan dess sålts i över 20.000 exemplar, och har under åren utvecklats och förbättrats. Nyligen bad ett par systrar om att få den första versionen för att ge till sina barn, eftersom de själva hade haft så stor glädje av historierna som barn.
Detta är berättelser som kan användas av alla barn, oavsett om ditt barn saknar självkänsla eller inte; barn kan aldrig ha för mycket självkänsla. Se alla exempel från föräldrar, förskolor och barnpsykolg på den här sidan. De kan användas mot problem som mobbning, hyperaktivitet, ADHD, svartsjuka mellan syskon och mycket annat som tär på självkänslan.
Ge ditt barn extra glädje, mer lugn, större självkänsla och större självförtroende.

Längd:

"Du är tillräcklig" består av två berättelser:
1:a berättelsen: Planeten 14:14 (som är en berättelse som man kan lyssna på om dagen)
2:a berättelsen: Småfolket 15:00 (som är skapad som en godnattsaga där ditt barn uppmuntras till att gå och lägga sig och sova i slutändan, som en del av berättelsen)
 

Erfarenhet som fungerar

"Du är tillräcklig" är berättad på svenska av Jenny Jensens men de är skapade av Carsten Sommerskov som är dansk. I över 35 år har Carsten Sommerskov ägnat sig åt att stärka barns självkänsla och självförtroende. Dessa två berättelser har skapats utifrån all den kunskapen och erfarenheten med ändamålet att att åstadkomma det bästa du kan ge ditt barn. Utöver självkänslan, tränar den också ditt barns förmåga att lösa problem.

 

Så används “berättelser som fungerar”

CD:n/MP3-filen innehåller samma berättelse, men i var sin version. Den ena versionen är avsedd att höras på morgonen eller under dagen. Börja t.ex helgmorgonen med att låta barnet ligga kvar i sängen, medan det lyssnar på en av dagberättelserna. Du kommer att upptäcka, att resultatet är förvånande. Så skapar du glädje för hela familjen från helgens början.

 
*Du behöver inte ladda ned. -Du loggar in och lägger upp en ikon på telefon, läsplatta, iPad eller PC precis som en app. Fyra klick allt som allt, så enkelt är det. Vägledning medföljer. OBS! Egentligen är det inte appar, men den enda skillnaden ifrån appar, är att du behöver internetuppkoppling för att använda ikonen. Om du behöver använda dina produkter utan internetuppkoppling, är du tvungen att ladda ned dem.

PS! Många barn ber om att få gå och lägga sig på kvällen för att få somna tillsammans med Småfolket.