Du är helt perfekt

Denna dubbel-CD + bok/MP3 innehåller "berättelser som fungerar", som är gjord speciellt till barn från 8 til 12 år...

Du är helt perfekt

"Du är helt perfekt" är en dubbel CD/MP3/app*. Boken följer med som e-bok om du köper MP3, och som tryckt bok om du köper CD-skivor.
 
Med boken får du möjlighet att själv läsa för ditt barn, annars kan du låta CD-skivorna/nedladdningarna med Annie Martins lugna röst och den specialkomponerade bakgrundsmusiken ta med ditt barn på en härlig "resa". Boken är utan illustrationer, då det är meningen att barnet självt ska använda sin fantasi. Boken är inte anpassade till att barnet läser självt.

Boken innehåller samma två berättelser, men i två olika versioner. Eftersom berättelserna kommer i två olika versioner har du möjlighet för att läsa för ditt barn både dagtid och vid läggdags. Boken är på 50 sidor.
 
En riktigt bra dubbel-CD/MP3 som innehåller "berättelser som fungerar". Den är gjord speciellt till barn från 8 till 12 år. Den ena av de två dubbel-CD/MP3 innehåller två berättelser, som är menade att höras på dagen. Börja till exempel med att väcka ditt barn ca 20 minuter tidigare än vanligt. Låt barnet ligga kvar i sängen medan det lyssnar på en av dagberättelserna. Du kommer upptäcka att resultatet är förbluffande. På det sättet går du från morgonstress till glädje för hela familjen.
Denna dubbel-CD/MP3 är också guld värd när ditt barn kommer hem trött från skolan. Gör eftermiddagen till en mysig stund.
Den andra skivan innehåller samma två berättelser, men i godnattversion, där musik och mjukt tal till sist tar med ditt barn på en resa till drömmarnas land. Nu arbetar ditt barns undermedvetna vidare under natten med att stärka självförtroendet och självkänslan.
 

Erfarenhet som fungerar

"Du är helt perfekt" är berättad på svenska av Annie Martin men de är skapade av Carsten Sommerskov som är dansk. I över 35 år har Carsten Sommerskov ägnat sig åt att stärka barns självkänsla och självförtroende. Dessa två berättelser har skapats utifrån all den kunskapen och erfarenheten med ändamålet att att åstadkomma det bästa du kan ge ditt barn. Utöver självkänslan, tränar den också ditt barns förmåga att lösa problem.
 

Så används “berättelser som fungerar”

Dubbel CD:n/MP3-filen innehåller samma berättelse, men i var sin version. Den ena versionen är avsedd att höras på morgonen eller under dagen. Börja t.ex helgmorgonen med att låta barnet ligga kvar i sängen, medan det lyssnar på en av dagberättelserna. Du kommer att upptäcka, att resultatet är förvånande. Så skapar du glädje för hela familjen från helgens början.
 
 
 
 
Du är helt perfekt
Ha en bra dag historier:
1. Jupiter... 27:45
2. Den flygande mattan... 33:49

Godnatthistorier:

1. Jupiter... 30:29
2. Den flygande mattan... 37:00
 
 
*Du behöver inte ladda ned. -Du loggar in och lägger upp en ikon på telefon, läsplatta, iPad eller PC precis som en app. Fyra klick allt som allt, så enkelt är det. Vägledning medföljer. OBS! Egentligen är det inte appar, men den enda skillnaden ifrån appar, är att du behöver internetuppkoppling för att använda ikonen. Om du behöver använda dina produkter utan internetuppkoppling, är du tvungen att ladda ned dem.