Du är det bästa

Fyra CD-skivor + tryckt bok eller downloads + e-bok/streaming. Stärk självkänslan och självförtroendet. I nusslingträdet är ditt barn huvudpersonen i dessa fyra nya historier.

Du är det bästa

Om endast det bästa är bra nog till ditt barn

"Du är det bästa" är en två dubbel CD/MP3/app*. Det finns sedan tidigare en historia om nusslingarna, och det är den mest populära berättelsen till den här åldersgruppen. Därför är det en stor glädje att kunna erbjuda denna nya serie med historier som handlar om nusslingarna. Ditt barn är huvudpersonen i historierna och får hela tiden beröm av de andra varelserna i historien.
Två gånger fyra historier som fungerar. "Historier som fungerar" är en beteckning för "historier" som är mer än bara historier. Dessa historier stärker barns självkänsla och självförtroende på samma sätt som barn lär sig andra saker. Alltså: Upprepning, upprepning, upprepning.
På engelsklektionerna övar sig barnen genom att upprepa "I am, you are, he, she, it is". Dessa historier gör samma sak, men med känslor som "Jag är bra nog", "Jag är önskad", "Jag är speciell" osv.
 
Somna i tid
Slut med jobbiga eftermiddagar
Lugna mysstunder
 
Med grund i mer än 35 års erfarenhet med att stärka barns självförtroende och självkänsla har Carsten Sommerskov skapat dessa historier. De fyra CD-skivorna/MP3:orna i detta paket innehåller totalt fyra historier som kommer i två olika versioner. Den ena versionen är anpassad till att höras om dagen. Använd dem på eftermiddagen när barnet kommer trött hem från skolan, eller få en bra start på helgen genom att låta barnet höra historien i sängen när det vaknar.
I den andra versionen har historierna blivit fyra godnatthistorier, där musik och mjukt tal till slut leder ditt barn in i drömlandet. Upplev ditt barns glädje över att gå och lägga sig på kvällen.
Historierna utspelar sig i nusslingträdet, där ditt barn hjälper nusslingarna med att lösa några enkla problem. Ditt barn är huvudpersonen i alla historierna och får beröm av de andra varelserna som en del av historien.
 

Erfarenhet som fungerar

"Du är det bästa" är berättad på svenska av Annie Martin men de är skapade av Carsten Sommerskov som är dansk. I över 35 år har Carsten Sommerskov ägnat sig åt att stärka barns självkänsla och självförtroende. Dessa två berättelser har skapats utifrån all den kunskapen och erfarenheten med ändamålet att att åstadkomma det bästa du kan ge ditt barn. Utöver självkänslan, tränar den också ditt barns förmåga att lösa problem.


Så används “berättelser som fungerar”

Den två Dubbel CD:n/MP3-filen innehåller samma berättelse, men i var sin version. Den ena versionen är avsedd att höras på morgonen eller under dagen. Börja t.ex helgmorgonen med att låta barnet ligga kvar i sängen, medan det lyssnar på en av dagberättelserna. Du kommer att upptäcka, att resultatet är förvånande. Så skapar du glädje för hela familjen från helgens början.

 
Innehåll: 1 tryckt bok på 88 sidor plus 4 CD-skivor, eller en e-bok i pdf-format och tillhörande downloads:
 
1. Ugglan 20:25 (daghistoria)
2. Nusslinggården18:27 (daghistoria)
3. Branden 16:29 (daghistoria)
4. Kocken 15:11 (daghistoria)
5. Ugglan 23:17 (godnatthistoria)
6. Nusslinggården 20:50 (godnatthistoria)
7. Branden 20:49 (godnatthistoria)
8. Kocken 20:00 (godnatthistoria)
Boken innehåller samma historier, så att du själv kan läsa dem högt för ditt barn.
 
P.S. Carsten Sommerskov: "Det är klart den bästa produkten till denna åldersgruppen hittills".
Ta del av det fördelaktiga introduktionserbjudandet!
 
OBS! Boken är utan illustrationer eftersom det är meningen att ditt barn ska använda sin egen fantasi.
 
*Du behöver inte ladda ned. -Du loggar in och lägger upp en ikon på telefon, läsplatta, iPad eller PC precis som en app. Fyra klick allt som allt, så enkelt är det. Vägledning medföljer. OBS! Egentligen är det inte appar, men den enda skillnaden ifrån appar, är att du behöver internetuppkoppling för att använda ikonen. Om du behöver använda dina produkter utan internetuppkoppling, är du tvungen att ladda ned dem.