Glada barn rabatterbjudande. Covers

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

Fler bilder

  • Glada barn rabatterbjudande. Covers

Glada barn rabatterbjudande. 2 dubbel CD-skivor + 2 böcker/MP3:or (3-7 år) och (8-12 år)

Availability: In stock

568,00 kr

Download:

348,00 kr

CD: 428,00 kr

Price as configured: 348,00 kr

* Required Fields

Price as configured: 348,00 kr

"Glada barn rabatterbjudande" är två dubbel CD-skivor + två böcker/MP3:or.

Säg välkommen till: Självkänsla, självförtroende, mod, koncentration, trivsel i skolan, positivitet, lugna morgnar, läggdags i tid, glädje, fina vänskapsrelationer, tillit.
"Glada barn rabatterbjudande". 2 dubbel CD-skivor/MP3/app* + två böcker/MP3:or. Böckerna följer med som e-böcker om du köper MP3:or, och som tryckt bok om du köper CD-skivor.
 
Med böckerna får du möjlighet att själv läsa för ditt barn, annars kan du låta CD-skivorna/nedladdningarna med Annie Martins lugna röst och den specialkomponerade bakgrundsmusiken ta med ditt barn på en härlig "resa". Böckerna är utan illustrationer, då det är meningen att barnet självt ska använda sin fantasi. Böckerna är inte anpassade till att barnet läser självt.

Böckerna innehåller samma två historier, men i två olika versioner. Eftersom historierna kommer i två olika versioner har du möjlighet för att läsa för ditt barn både dagtid och vid läggdags. Böckerna är på 50- 70 sidor.
 

Erfarenhet som fungerar

" Glada barn rabatterbjudande " är berättad på svenska av Annie Martin men de är skapade av Carsten Sommerskov som är dansk. I över 35 år har Carsten Sommerskov ägnat sig åt att stärka barns självkänsla och självförtroende. Dessa två berättelser har skapats utifrån all den kunskapen och erfarenheten med ändamålet att att åstadkomma det bästa du kan ge ditt barn. Utöver självkänslan, tränar den också ditt barns förmåga att lösa problem.
 

Så används “berättelser som fungerar”

CD:n/MP3-filen innehåller samma berättelse, men i var sin version. Den ena versionen är avsedd att höras på morgonen eller under dagen. Börja t.ex helgmorgonen med att låta barnet ligga kvar i sängen, medan det lyssnar på en av dagberättelserna. Du kommer att upptäcka, att resultatet är förvånande. Så skapar du glädje för hela familjen från helgens början.
 
Mindre:
Konflikter, sårbarhet, ångest, aggression, syskonavundsjuka, stressiga morgnar, läggdagsproblem, hyperaktivitet, mobbning, brist på mod, negativitet, blyghet, koncentrationssvårigheter ...
 
Mer:
Självkänsla, självförtroende, mod, koncentration, trivsel i skolan, positivitet, lugna morgnar, läggdags i tid, glädje, fin vänskap, trivsel .....
 
Paketet innehåller samma historier i två versioner. En som kan användas dagtid och en godnatthistoria som avslutas med att dina barn somnar, drömmer härliga drömmar och låter undermedvetandet arbeta vidare hela natten: 
 
Du är unik
Ha en bra dag historier:
1. Rumlebumlebyn 16:33
2. Krokokittel 18:58

Godnatthistorier:
1. Rumlebumlebyn 21:30
2. Krokokittel 21:05
Du är värdefull
Ha en bra dag historier:
1. Myriadfolket 31:37
2. Templet 28:20

Godnatthistorier:
1. Myriadfolket 32:44
2. Templet 32:15
*Du behöver inte ladda ned. -Du loggar in och lägger upp en ikon på telefon, läsplatta, iPad eller PC precis som en app. Fyra klick allt som allt, så enkelt är det. Vägledning medföljer. OBS! Egentligen är det inte appar, men den enda skillnaden ifrån appar, är att du behöver internetuppkoppling för att använda ikonen. Om du behöver använda dina produkter utan internetuppkoppling, är du tvungen att ladda ned dem.