Stärk mod, självkänsla, självförtroende, glädje och somna glad.

 
covers
covers 

Barn med stark självkänsla ger mindre skäll:

En stark självkänsla betyder att barnen bättre klarar vardagens svårigheter och är bättre på att samarbeta. Det ger också gladare och lugnare barn med bättre koncentrationförmåga, positivitet och självacceptans.

Säg adjö till barn som inte vill eller kan sova.  

Det speciella med historierna är:

- Ditt barn involveras och är själv huvudpersonen i historien.
- Genom historierna får ditt barn upprepade positiva bekräftelser och får beröm.
- Historierna är skapade med ändamålet att bygga upp barns självkänsla och självförtroende.
- Det är historier som både kan användas dagtid och som godnatthistorier.

Godnatthistorierna är särskilt bra för barn som har svårt att somna på grund av den inledande avslappningsövningen. Den gör att barnet blir närvarande, och i slutet av historierna guidas de in i drömlandet.

Böckerna innehåller samma historier, så att du kan läsa för ditt barn. (de är inte gjorda för att barnet ska läsa själv)
 
Läs mer 3 - 7 år
Läs mer
 

"Du Kan och Du Vågar" (Nyhet)

Du kan och du vågar

Trollkarlen på planeten Saturnus

Alla fyra historier i "Du är fantastisk" utspelar sig i en Harry Potter-liknande trolluniversum på planeten Saturnus, där den goda trollkarlen Whesnu har sänt bud efter ditt barn för att lösa olika problem. Dina barn ska i varje historia ta sig förbi olika hinder som ska lösas på ett nytt sätt varje gång ditt barn lyssnar på historien. Även de större barnen älska att höra dessa historier om och om igen. 

De fyra historierna är skapade för att stärka barns självkänsla och självförtroende, men utöver det också lära ditt barn
 
att inte ge upp
att acceptera egna och andras fel

att stärka sitt mod
att stå emot ångest
att somna gott på kvällarna
att göra intryck
 
Alla berättelser finns i två nästan identiska versioner. En version som ska användas under dagen och en vid läggdags, där barnet i slutet av berättelsen guidas till sömns.

”Jag faller helt till ro och känner mig väldigt avslappnad. Jag lyssnar på historierna varje kväll när jag ska somna och faller snabbt in i drömmarnas land. Det är som om jag är med i berättelserna” Kristian Nielsen 10 år (testperson före utgivningen av historierna)

PS: Carsten Sommerskov: ”Detta är det absolut bästa produkten som jag har skapat för denna åldersgrupp”

beställ här
3 - 7 år

"Du är fin" (Nyhet)
Låt ditt barn få möta nusslingarna?

Du är fin

Nyhet, nyhet, nyhet. "Kaninen som så gärna ville somna" har blivit bestseller världen över. Men den kan bara en sak - få barn att somna. Dessa "historier som fungerar" kan mer än det. Dom får inte bara ditt barn att somna, dom får ditt barn att somna med ett leende på läpparna. De stärker också ditt barns självkänsla och självförtroende.
 
beställ här

Nusslingarna är små gröna varelser med vingar på ryggen. Dom är lika stora som en kattunge och över deras huvuden svävar ett hjärta, som dom skickar iväg till dom de tycker om. Gissa själv om det är väldigt många av nuslingerna som skickar sitt hjärta till ditt barn?

Nuslingarna är gulliga

Låt ditt barn få möta sin nya vän: Nusslingan Hallådikum Tralullulalej. Tillsammans åker de på äventyr i nusslingträdet.

Det finns sedan tidigare en historie om nusslingene och det är den mest populära historien som Carsten Sommerskov tills nu har gjort för denna åldersgrupp. Nu kan ditt barn åka på fyra nya resor till nuslingträdet, där nusslingarna bor. Det finns glädje, humor och "allvar" i berättelserna om Nusslingbussen, Guldhjärtat, och om de två kusiner Hallådikum Tralulalej och Dadudadej. 

Träning i självkänsla och hjälp till sömnproblem 

”Historier som fungerar” är en beteckning för "historier", vilket är mer än bara historier. Det är mental träning. Baserat på mer än 35 års erfarenhet av att stärka barns självkänsla och självförtroende har Carsten Sommerskov skapat historier som möter barnen där de är engagerade och som fängslar barnen. Carsten Sommerskov kommer från Danmark, men alla produkter har svenskt tal.
 
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.