Omdömen

Malin

Dato: 14 augusti 2019
  • General Shopreview
  • Sagorna för 8-12-åringar funkade utmärkt för min 9-åring. Det hade dock behövts fler då han inte hade lust att lyssna på dem flera gånger. Min 7,5-åring funkade de inte lika bra för. Han var för rastlös och tyckte de var för tråkiga och svåra. Kanske är han för liten för dem helt enkelt.

Erica

Dato: 2 juli 2019
  • General Shopreview
  • Bra och lugna berättelser som ger barnet många fina ord att ta till sig. Lite svårt att ligga lugnt och lyssna till en början men det går bättre och bättre. Har fyra berättelser och skulle dock behöva fler för mer variation och möjlighet för barnen att välja.

Sofie

Dato: 12 juni 2019
  • General Shopreview
  • Barnen ber om att få höra dessa godnattsagor, Barnen varvar ner och kommer till ro lättare.

Birgitta Zetterlund

Dato: 20 maj 2019
  • General Shopreview
  • Lyssnat till det själv innan jag skickat vidare till mitt barnbarn 14 år. Bra för mig men vet ej om det passar henne.

Moa

Dato: 1 april 2019
  • General Shopreview
  • Bra skivor där barnen faktiskt kan lyssna, varva ner & bygga upp självförtroende! Även lärdomar om hir man behandlar andra.

Monica Gianora

Dato: 23 mars 2019
  • General Shopreview
  • Min dotter älskar sagorna

Ulrika

Dato: 17 mars 2019
  • General Shopreview
  • Fungerar för alla barnen! Så fantastiskt

Mikaela Hult

Dato: 6 mars 2019
  • General Shopreview
  • Lycklig över att hittat en metod att tanka upp mina barn med positiva tankebanor. Är övertygad om att detta höjer deras livskvalitet och stärker dem att rustas för att möta världen.

Karolina wennman

Dato: 4 mars 2019
  • General Shopreview
  • Fantastisk bok /sagor. Tack!

Hanna

Dato: 27 februari 2019
  • General Shopreview
  • Snabb i effektiv betalning o leverans (laddade ner). Smidigt verktyg för elektronisk nedladdning.
    Snart 10 åringen somnar gott till skivan nästan varje kväll (fast tycker möjligen att sagorna är lite för lika varandra så får väl skaffa en till)

DdP

Dato: 19 februari 2019
  • General Shopreview
  • Har hjälpt min dotter på 9 år att somna själv igen.

Bestil knap

Henrietta Hellström

Dato: 16 februari 2019
  • General Shopreview
  • Båda barnen älskar sagorna och somnar så skönt, dessutom upplever jag att de redan på bara en vecka är mer positiva i sinnet. Tack för ett bra koncept!

Gunneli Fallmark, leg. psykoterapeut

Dato: 5 februari 2019
  • General Shopreview
  • Äntligen! Någon som säljer de verktyg jag har velat sätta i händerna på föräldrarna till mina patienter under många år! Dessutom fungerar de lika bra även för äldre!!!

Veronica nystrand

Dato: 25 januari 2019
  • General Shopreview
  • Många bra godnattsagor som behövs till vår dotter Elin som har svårt att komma till ro på kvällen. Supernöjd!!!

Viktoria

Dato: 6 januari 2019
  • General Shopreview
  • Fantastisk service och snabb leverans!

Linda Rosén

Dato: 1 januari 2019
  • General Shopreview
  • 7-åringen fullkomligen älskar Nusslingarna, speciellt ugglan. Lyssnar varje kväll

Tirka

Dato: 19 december 2018
  • General Shopreview
  • Mina flickor älskar att lyssna på skivorna varje kväll och det verkar lugna min 8åring direkt men tror min 10årkng behöver lyssna på den mer då vi bara haft den 1v

Erika Tordenvik

Dato: 30 november 2018
  • General Shopreview
  • Min dotter som är tio år har varit inne i en väldigt orolig period. Varje kväll i samband med nattningen sprang hon ner till oss 10-20 gånger då tankarna kom ikapp för henne och hon var orolig för en mängd olika saker som för oss var småsaker. Men med hjälp av skivorna (Du ksn och fu vågar) kunde hon slappna av och hon somnade till dem. Hon kunde också återge innehållet i dem och tipsen på hur hon skulle göra om hon blev orolig för något (ta ut det ut kroppen, låta det dö och sen låta det växa fram nåt nytt). Efter bara ett par veckor försvann oron. Helt fantastiskt!!

Jenny

Dato: 26 november 2018
  • General Shopreview
  • Mina barn gillar att lyssna

Therese Andersson

Dato: 18 november 2018
  • General Shopreview
  • Kan verkligen rekommendera dessa berättelser!!
    Mina barn som är 3 och 6 år frågar efter sagorna varje kväll. Är så glad att vi har hittat något som funkar och på ett enkelt och kul sätt lär barnen meditation och avslappning vilket stärker deras självkänsla.

Nina

Dato: 2 november 2018
  • General Shopreview
  • Spännande sagor som stimulerar till bättre självkänsla! Suveränt

Bestil knap

Lina

Dato: 14 oktober 2018
  • General Shopreview
  • Har en 4 åring och en 8 åring. Båda längtar efter godnattsagorna nu (jag läser själv) och även om de inte somnar känner jag att de är gladare och har fått mer positiv inställning till sig själva! Precis vad jag ville, tack!

Jessica Karlsson

Dato: 14 oktober 2018
  • General Shopreview
  • Sonens självkänsla var låg och jag sökte efter information och fann denna sida. Då sonen somnar till en och samma skiva sedan 5 år så chansade jag att detta skulle fungera och det gjorde det! Första kvällen fick jag lova att om han inte somnade så åkte den gamla skivan i, men han somnade och ni har vi använt skivorna med godnattsagor i 2 veckor och de gör honom lugn, avslappnad och mycket gladare över hela dagen! Tack!

Veronica Gerhardsson

Dato: 9 oktober 2018
  • General Shopreview
  • KLOCKRENT!!!
    Min 7åring somnar på ett ögonblick!!!
    Sååå underbart!!!

aurelia

Dato: 6 oktober 2018
  • General Shopreview
  • Min sexåring tyckte sagorna 3-7 år var barnsliga.
    Det jag stör mig på är dock att sagorna inte läses på korrekt svenska. Flera prepositioner som är fel, dessutom är det stundvis svårt att höra vad som sägs. Tycker detta är det minsta man kan begära när man köper en bok eller uppläst text. Skulle nyttjat ångerrätt om det inte vore för att jag köpt det digitala materialet.

Veronica

Dato: 4 oktober 2018
  • General Shopreview
  • Köpte materialet för tonåring och min dotter har lyssnat mycket på dessa. Hon sover bättre och är gladare. Detta har stärkt hennes självkänsla och tro på sig själv. Rekommenderar starkt detta material till alka hag känner.

Madelene

Dato: 4 oktober 2018
  • General Shopreview
  • CD-skivorna fungerar bra och jag märker att mitt barn är lugnare och har lättare att komma till ro och somna. Vi är jättenöjda! Jag önskar dock en mer engagerande uppläsare, med mer inlevelse i rösten.

Annika Malm

Dato: 1 oktober 2018
  • General Shopreview
  • Fungerar faktisk. Efter att det tagit två till tre timmar för min dotter att somna, tar det ca 20- 30 minuter, och hon är piggare dagen efter.

Torkel Hessle

Dato: 26 september 2018
  • General Shopreview
  • Min nioåriga dotter lyssnar gärna på berättelserna. De har hjälpt henne att somna lättare på kvällarna. Jättebra!!

Emilie Garcia

Dato: 18 september 2018
  • General Shopreview
  • "Du är det bästa" ger ett mycket fint avslut på dagen. Berättarrösten är även riktigt behaglig och avkopplande. Allt för att ett barn ska varva ner och komma till ro på bästa sätt. Toppen!!!

Alexandra

Dato: 18 september 2018
  • General Shopreview
  • Fina sagor

Bestil knap

Anette Hovbrender

Dato: 13 september 2018
  • General Shopreview
  • Barnen sover bättre, är lugnare och gladare.

Karro

Dato: 13 september 2018
  • General Shopreview
  • Hur bra som helst, helt underbara ❤️

Lina Jansson

Dato: 10 september 2018
  • General Shopreview
  • Mina barn tycker mycket om sagorna om trollkarlen, kristallkulan och allt annat som de har lyssnat på innan de ska sova. Jag själv har också lyssnat och jag gillar speciellt meditationen i början av varje saga. Kan verkligen rekommendera dessa.

Caroline Holder

Dato: 9 september 2018
  • General Shopreview
  • Detta är mitt andra köp på dittgladabarn.se och måste säga att det första köpet inte gjorde mig eller min dotter besviken. Carsten Sommerskovs sagor har blivit ett måste vid läggdags och min dotter älskar dom.
    Första köpet blev ”Du är det bästa” med fyra godnattsagor att njuta av. Dom är alla superbra!
    Sen blev det ”Du är tillräcklig”, ”Du är väldigt speciell” och ”Andra tycker om mig” .
    Det är samma stil i sagorna, att barnet ska känna sig speciell och att hen duger precis som hen är!
    Tror faktiskt inte att vi lyckats höra någon av sagorna färdigt med det senaste köpet. Hon somnar som en stock!:) Då låter jag sagan fortsätta så hon får ”lyssna” när hon sover och kanske mer avslappnad. Ibland ligger även jag kvar och lyssnar!!:P
    Rekommenderas verkligen!

MJ

Dato: 9 september 2018
  • General Shopreview
  • Vår dotter är 10 år och har alltid haft svårt att somna, det tar ofta mer än en timma, ibland längre tid.
    Vi hade pratat om att pröva något annorlunda och inför skolstarten kändes det som vi behövde akut hjälp.
    Kvart i elva på kvällen betalade jag för en ljudfil och vi fick tillgång till den direkt så dottern kunde lyssna. Hon var inte särskilt positiv men vi bestämde att hon skulle få lyssna på den en gång om dagen i en vecka. Redan första kvällen kom hon till ro bättre än innan och alla de andra dagarna den veckan. Sedan ville hon inte lyssna mer men somnar betydligt snabbare nu än tidigare! Det märks en stor skillnad sedan innan vi köpte skivan. Det är knappt vi vågar tro det, men nu har hennes läggning fungerat bra i snart fyra veckor och vi är allihopa jättenöjda. Tack!

Sandra Kragnert

Dato: 29 augusti 2018
  • General Shopreview
  • Både jag och mina två livliga tvilling flickor på 4-år uppskattar sagorna som får dem att komma till ro och dom somnar oftast innan sagan är slut. Det har även varit en mysig stund mitt på dagen att tillsammans bädda ner sig i soffan och lyssna på en saga. Jag upplever att jag har fått gladare barn!

Rebecka Einarsson

Dato: 4 augusti 2018
  • General Shopreview
  • Väldigt bra skivor

Linda bender c/o larsson

Dato: 22 juli 2018
  • General Shopreview
  • Jättebra barnen somnar nöjda o glada väldigt fort o jag med.

Josefine Axelsson

Dato: 9 juli 2018
  • General Shopreview
  • Både 5-åringen och 7-åringen somnar lätt till de olika sagorna.
    De får en härlig känsla efter alla sagorna.
    5-åringen gillar Tottarna och 7-åringen, flygande mattan.

Caroline

Dato: 14 juni 2018
  • General Shopreview
  • Köpte ”Du är det bästa” på ljudfil.
    Min 4-åring älskar historierna om Nusslingarna och ber att få lyssna på dom varje kväll nu! Hon tycker om när hon är hjälten som räddar alla!:) Hennes favvo just nu som hon ber att få lyssna på är Kocken men tycker dom andra historierna är kanon dom med. Det som drar ner på poängen är tyvärr priset. Relativt med annat så är väl priset ”förståeligt” men när man klickar hem en ljudfil för det här priset så får man lite ångest:/ Man får blunda samtidigt som man klickar för tycker ändå att det är värt det. Kommer kika in här igen och se om det finns några andra bra hostorier min dotter kan ha nytta av!

Bestil knap

Caroline S

Dato: 10 juni 2018
  • General Shopreview
  • Fungerar så bra!
    Barnen (2,5 år samt 7 år) har alltid haft svårt att somna in, vilket resulterat i väldigt långa läggningar.
    De gillar verkligen att få välja historia och ligger faktiskt hyfsat stilla när de lyssnar. Oftast somnar de också!

Pernilla Ahlberg

Dato: 6 juni 2018
  • General Shopreview
  • Jag har läst ”du är speciell”-sagorna för mina barn (3 och 5 år) och de riktigt myser i känslan av att vara så omtyckt av alla små djurungar som de får hälsa på i historien. Jag drömde själv en dröm inatt efter att ha läst sagan där jag var speciell så jag är övertygad om att det gör skillnad i tankarna hos mina barn. Ser fram emot att testa fler av sagorna!

Linda

Dato: 31 maj 2018
  • General Shopreview
  • Är supernöjd med mina köp.
    Både 8-åringen och 5-åringen gillar att somna till "sagorna" och frågar efter dem på kvällarna. Favoriterna är Nallelandet, Tottarna, Myriadfolket och Diamanten.

Johan Fändriks

Dato: 28 maj 2018
  • General Shopreview
  • Mitt barn är supernöjd med godnattsagorna. Hon somnar varje kväll till dem.
    Du är underbar och Du är unik är hennes favoriter.

Margareta

Dato: 16 mars 2018
  • General Shopreview
  • Jag provade Glada barn på mitt nioåriga barnbarn. Det fungerade bra. Nästa gång skulle jag önska den nyaste och se om tioåringen också gillar det.

Anna

Dato: 10 mars 2018
  • General Shopreview
  • Underbara och fina sagor för de små. Barnen får somna gott till ngt dec mår bra av.

Jennie

Dato: 7 februari 2018
  • General Shopreview
  • Varje gång jag bett om hjälp med sådant som det saknas info om på hemsidan så har jag fått mycket tillmötesgående svar. Varenda gång känner jag att det här är ett företag som bryr sig om sina kunder och verkligen vill hjälpa till! Tack!

Madelene Andersson

Dato: 30 januari 2018
  • General Shopreview
  • Jag är supernöjd med produkten, min son har somnat till den från första dagen. Han har tidigare varit väldigt orolig och haft ångest på kvällarna och haft svårt att somna.

    Tyvärr råkade jag få in två beställningar då jag försökte betala för att jag ville ha tillgång till produkten redan samma kväll då jag beställt. Detta innebär att jag får betala för två produkter och dessutom står med två inloggningar vilket jag bara har användning för en. Undrar om jag kan ge bort en inloggning. :c

Camilla

Dato: 26 januari 2018
  • General Shopreview
  • Jättefina berättelser som våra barn lärde sig somna själva till.

Anna

Dato: 26 januari 2018
  • General Shopreview
  • Fina sagor som barnen mår bra av och somnar gott till! Det känns så bra för de och mig!

Bestil knap

Linda

Dato: 25 januari 2018
  • General Shopreview
  • Jag tycker de gick hur snabbt och bra som helst att få produkterna. Min son hade mycket svårt att komma till ro. Vi har alltid använd sagor som insomnings/ro vid sänggående. Men han kommer för vatten, toa, kan inte sova, rädd mm. Efter fösta dagarna märkte vi minskning av detta. Nu tvåveckor senare Inga problem att lägga sig för att sova. Så skönt att slippa tjatet som blir och de onödiga de fick med sig. Skulle nog kunna ge 5 stjärnor men skivan för tonåringar har vi inte testat ordentligt än.

Anne-Marie

Dato: 25 januari 2018
  • General Shopreview
  • Since we use these cds, our 7 year old son has been falling asleep more easy, which truly is a blessing for our whole family. He listens to the same story every night (Drakerna). I like how the stories boost a child’s confidence and in a playful way take up topics as bullying and jealousy. Well done!!

Eva

Dato: 25 januari 2018
  • General Shopreview
  • Jag beställde ett flertal cd då jag har två barn i olika åldrar. De har fått lyssna både på dagberättelserna och kvällsberättelserna. Deras upplevelser är enbart positiva. De säger att de blir lugna av att lyssna och föreställa sig vad som händer. Jag själv som förälder märker att de sover bättre när de har lyssnat på kvällsberättelserna.

Mia af Ekenstam

Dato: 25 januari 2018
  • General Shopreview
  • Jag gillade du är speciell. Men lite dyr för att inte få något mer än PDF och ljudfil.. dottern tyckte det var mysiga historier, men inte så intresserad att lyssna mer än en gång.. hon är dock sex år. Sonen på 1,5 ska få prova också.

Maria

Dato: 25 januari 2018
  • General Shopreview
  • Jag är så glad att vi hittat något att lyssna på som både bryter våra vardagsrutiner och som vi blir glada och kommer i rätt balans med :)

Eva

Dato: 25 januari 2018
  • General Shopreview
  • Bara positivt, mycket bra "böcker" som barnen älskar.

AZAM JAFARI

Dato: 25 januari 2018
  • General Shopreview
  • Jag har köpt Glada barn paketet med 6 skivor för åldern 3-7 år för min dotter förra året. Hon är ett hög känsligt barn och hade mycket svårigheter med självkänslan och leka med andra barn. Jag har provat andra metoder och ingenting har fungerat. Hon ville alltid komma hem tidigare och blev ledsen när vi lämnade henne i skolan. Vi började lyssna på sagorna från Glada barn varje kväll och efter några veckor kunde jag se att hon sov bättre och vaknade glad på morgonen. Hon trivs med skolan idag och har kompisar och vill inte komma hem så tidigt längre efter skolan. Jag har laddat ner sagorna i min mobil och har med mig de även när vi reser utomlands och det ger min dotter en känsla av trygghet. När hennes kompisar sover över hos henne brukar vi också lyssna på Glada barn. Jag rekommenderar Glada barn varmt till alla föräldrar!

Lotta

Dato: 25 januari 2018
  • General Shopreview
  • Jag köpte ett packet med 3 skivor i (8-12 år). Min son är 9 år och tyckte om dem, han säger sagorna hjälper honom att somna. Det är bra att det finns olika sagor för olika åldrar. Det som är bra med sagorna är att det är flera "självstärkande" budskap i dem till barnen, att de är duktiga, fina, etc som de behöver höra.

Maud

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Det kan vara bra att ha något att börja ett viktigt samtal med - något som inte direkt kommer från mamma eller pappa. Därför gillar jag era produkter!

Pernilla Kratz

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Dottern önskar att det skulle finnas fler avsnitt!!

Bestil knap

Frida

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Barnen älskar historierna och sover hur gott som helst. Somnar själva, sover hela natten och vaknar på gott humör och utvilade. Ibland hinner de inte lyssna klart på kvällshistorien innan de somnat.

Katarina

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Jättebra avslappning och byggande av självkänsla för oroliga och rastlösa barn. Min son på 9 år har lyssnat på dessa skivor nästan varje kväll i 3 år och det har hjälpt honom till mycket lugnare skoldagar med färre konflikter.

ANGELINA PERISIC

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Mycket bra sagor som upprepar positiva egenskaper hos sagofigurer ( barnet i du form)
    Min 6åring har en ADHD diagnos och mkt dåligt självförtroende, som gör att han har väldigt svårt att sitta still och lyssna. Dessutom kan han inte ta emot possetivt beröm. Jag har dock märkt att han klarar av att lyssna på hela nussling sagan, och han kommer ihåg de possetiva saker de säger när de fått hjälp med att lösa sitt dilemma.Han kan upprepa du är bra, du är mkt omtyckt osv.
    Jag kan varmt rekommendera dessa sagor, och jag hoppas att vi vinner en saga:)
    Då de hjälper min lilla 6åring:)
    Stort tack.
    Mvh Angelina

ANGELINA PERISIC

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Mycket bra sagor som upprepar positiva egenskaper hos sagofigurer ( barnet i du form)
    Min 6åring har en ADHD diagnos och mkt dåligt självförtroende, som gör att han har väldigt svårt att sitta still och lyssna. Dessutom kan han inte ta emot possetivt beröm. Jag har dock märkt att han klarar av att lyssna på hela nussling sagan, och han kommer ihåg de possetiva saker de säger när de fått hjälp med att lösa sitt dilemma.Han kan upprepa du är bra, du är mkt omtyckt osv.
    Jag kan varmt rekommendera dessa sagor, och jag hoppas att vi vinner en saga:)
    Då de hjälper min lilla 6åring:)
    Stort tack.
    Mvh Angelina

Janneke Brink

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Mitt barn älskar att lyssna på skivorna. Det hjälper att komma till ro och jag tycker att det är en fin avslutning av dagen. Den väcker också barnens fantasi.

Inger

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Fin och avslappnande berättelse, vi har endast använt oss av nattsagorna. Bra och fantasifull.

Aurelia Bonta

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Bra produkter och service.Vi är nöjda.

Jw

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Min dotter lyssnar på kvällarna och slappnar av och somnar lättare sen vi började lyssna på skivorna.

Susanne Johansson

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Min son lessnade på berättelserna och det gav inte den effekt som vi önskade.

Karin Andreika

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Efter att sonen har varit så negativ om skolan, så har det svängt om till det bättre efter att ha lyssnat på godnatt sagorna. Han vill lyssna till dem vid läggdags numera. Tack!

Bestil knap

Kim Olsson

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Cdn om tottarna var mysig att lyssna på, mina barn har dock ingen ro att lyssna så länge. Dom är 3 och 6 år, tror dom får bli lite äldre. ☺️

Jessica Olsson

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Fantastiskt

Frida Taxén

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Mina barn lyssnar på dessa sagor varje kväll och vi tycker alla att de är väldigt bra och vi somnar gott varje kväll.

Linda

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Vi har köpt paket med flera cd-skivor, vilka har varit mycket populära hos alla våra tre barn! Rekommenderas varmt!

Malin Lydig

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Det bästa köp jag gjort är denna cd till min son. Han somnar gott och mår bättre efter att vi börjat lyssna på den

Frida

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Jag lyssnade igenom hela "Glädje-energi-självkänsla" (8-12 år) själv direkt jag laddat hem den. Kommer att lyssna fler gånger, det här är även för mig. Tänkte att jag ville ge den till min sons lärare så hon kunde använda materialet i klassen, sonen går i åk 6. Barnen är verkligen i en brytperiod då de skulle behöva ordentliga förklaringar till hur vi fungerar och jag tror de är i rätt ålder för att ta till sig budskapet. Dottern som är 10 tänker jag är lite för ung för att helt hänga med i resonemanget. Det är mycket prat och många tankegångar. Det krävs en hel del koncentration och uthållighet för att orka lyssna på allt. Berättelserna däremot funkar alldeles säkert på dottern också. Jag ser framför mig att "Glädje-energi-självkänsla" kunde användas i början av åk 6 och sen fungera som en bas att återkomma till under läsåret.

Linnea Svensson

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Mina barn lyssnar på "nallelandet" varje kväll och fullkomligt älskar det! Jättebra avslappning efter dagar med många intryck.

Katja Önberg

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Barnen gillar att lyssna på berättelserna innan de somnar. Det funkar bra och de kommer till ro.
    Tycker att det borde finnas enklare sätt att logga in på sidan för att lyssna. Jag måste alltid logga in 2-3 ggr innan det funkar. Jag använder iPad och min telefon och hoppas att det skulle finnas en App som gör det enklare.

Ekaterina Gavrilova

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Bra sagor som är enkla för barn att lyssnar. Lungt musik! Mina barn har jötte svårt att varva ner på kvällen men med dem här sagorna går det mycket bättre. Tack!

Ina

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Lite långsam leverans men nu när mina barn farktiskt väljer att höra dom små boosting berättelserna så har kvällarna blivit lugnare.

Bestil knap

KF Salmeron

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Dessa sagor är som vanligt väldigt välgjorda och hjälper barnen somna skönt med goda tankar om sig själva. Älskar dom!
    Tack för fina produkter.

Yvette helgesson

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Jag har cd-n stärk barnets självkänsla. Behaglig röst, bra handling som fångar barnens uppmärksamhet. De somnar efter ca 40 minuter. Sååå bra! Blir lite tjatigt efter ett tag så man behöver ha flera. Tyvärr va det något fel på vår skiva. Den hackar titt som tätt men barnen lyssnar ändå!

Emma Riddarsporre

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Jag har faktiskt inte handlat något ännu. Men mina barn tycker om sagorna och tjatar på mig att jag ska köpa dem på cd. Tyvärr har inte det tillfället dykt upp ännu då pengarna funnits över. Men jag vet vad de önskar sig!

Linnea

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Min son har blivit mycket gladare och mer positiv efter att ha lyssnat på CD från Mitt glada barn på kvällen innan han somnar.

Sandra Carlsten

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Vi började med ett paket med flera CD skivor för några månader sedan. Mina barn älskar dom.(6 och 8 år gamla). 8 åringen säger själv att han vill lyssna innan han går och lägger sig så att han vaknar upp glad. Vi har även märkt att han är gladare då han lyssnat på skivorna. Vi har nu köpt fler skivor och han lyssnar nästan varje kväll. Hans favorit är Havskungen. Är så tacksam för dessa skivor. Tänk vad mycket självkänsla och positivt mina barn får höra om sig själva varje kväll genom att lyssna på skivorna. Vilken start i livet! Kan varmt rekommendera Glada barn skivorna till alla som har barn.

Camilla

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • De har varit lugnande för vår son. Kommer till ro och märker att det kommer eftertanke senare. Positiv!!

Mc

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Min dotter lyssnar på skivan varje kväll när hon ska sova och har gjort sedan vi köpte den för 4 år sedan ,hon somnar så gott till denna mysiga skiva!! Hoppas på den andra skivan för en ännu fantastisk skiva✊️✊️

Tinna Skördell

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Skivorna som vi har använt hittills har varit väldigt bra och givande. Det var ett tag sen vi lyssnade på dem då vi lyssnade så mycket behövde de vila lite men nu är det nog läge att ta fram dem igen.

Cecilia

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Upplever mitt barn mer lugn och trygg! Hon vill själv lyssna till detta varje kväll när hon ska sova!

Eva Liv

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Vi älskar era nattsagor. Vår äldsta dotter lyssnar i stort sett varje kväll och somnar på 10 minuter.

    Nackdelen är väl att vi tidigare köpte CD-skivorna och att de nu är sönderkörda och attvi därför nu kommer få köpa dem igen.

Bestil knap

Linda Gunnarsson

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Mina båda barn 7 o 9 år lyssnar på sagorna när de ska sova. De tycker att de är mysiga och jag tror de skapar trygghet. Jag tycker att de sover bättre. Den äldre vaknar aldrig på nätterna, den yngre vaknar ibland. Jag är jättenöjd med sagorna och har tipsat kompisar om dem.

Ronnie Ahl

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Otroligt bra skivor som hjälpt våra barn enormt mycket ! Vi har för barn 3-7 år.

Karoline

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Båda mina barn har älskat dessa CD-skivor. Vi har flera olika sorter. De har fungerat mycket bra för att komma till ro på kvällen innan man skall sova.

Maria wengrud

Dato: 24 januari 2018
  • General Shopreview
  • Toppen present att gr bort till sina barn eller barnbarn ❤️

Ditt Glada Barn

Dato: 22 november 2017
  • General Shopreview
  • Vår omdömessida här i webshoppen är ny! Bli bland de första att skriva, så har du stor chans att vinna två stycken dubbel CD-skivor helt gratis! Vi drar ny lott varje månad bland alla er som skriver.

96 objekt