Du är värdefull

Dubbel-CD + bok eller MP3:or. Det bästa du kan göra för ditt barn: Skapa extra självförtroende, självkänsla och glädje. Ge ditt barn en ovärdelig gåva för livet. Extra fördelar: Slut på problem vid läggdags, ökad koncentration och ett strålande humör.
0,00 SEK.
I lager
SKU
SSE11

Självsäkerhet och självkänsla till ditt barn

"Du är värdefull" är en dubbel CD/MP3/app* och en bok/MP3. Boken följer med som e-bok om du köper MP3:an, och som tryckt bok om du köper CD-skivorna.
 
Med boken får du möjlighet att själv läsa för ditt barn, annars kan du låta CD-skivorna/nedladdningarna med Anni Martins lugna röst och den specialkomponerade bakgrundsmusiken ta med ditt barn på en härlig "resa". Boken är utan illustrationer, då det är meningen att barnet självt ska använda sin fantasi. Boken är inte anpassade till att barnet läser självt.

Boken innehåller samma två historier, men i två olika versioner. Eftersom historierna kommer i två olika versioner har du möjlighet för att läsa för ditt barn både dagtid och vid läggdags. Boken är på 50 sidor.
 
När bara det bästa är bra nog till ditt barn, så är denna dubbel-CD/MP3 det rätta valet.

Detta är vår senaste dubbel-CD/MP3. Den innehåller "historier som fungerar" som får ditt barns självkänsla och självförtroende att växa. Historierna är väldigt spännande och de är längre än de andra dubbel-CD/downloads till samma åldersgrupp. Ditt barn ställs inför utmaningar som verkligen utvecklar kreativitet, självkänsla, självförtroende och förmåga att klara sig bra med vänner i skolan och på fritiden.
 
Denna dubbel-CD/MP3 bygger på Carsten Sommerskov's 25 år långa erfarenhet med stärkande av barns självförtroende och självkänsla. Gör något riktigt bra för ditt barn, investera i den här produkten som verkligen fungerar. En bonuseffekt är att ditt barn vill gå och lägga sig i tid utan bråk, vilket också hjälper ditt barn att slappna av och stärker koncentrationsförmågan. 
Den är gjord till barn från 8 till 12 år. Ditt barn upplever det som väldigt spännande och medryckande historier. De två dubbel-CD/downloads innehåller samma två historier, men inledningen och avslutningen är olika. Den ena är menad att höra på morgonen eller under dagen.
 
Vill du ha en toppenhelg? Låt ditt barn ligga kvar i sängen på morgonen medan det lyssnar på en av daghistorierna. Du kommer upptäcka att resultatet är en fantastiskt bra start på dagen till glädje för hela familjen.
Använd den också för att undvika krångel på eftermiddagen, när ditt barn kommer hem trött från skolan. Gör eftermiddagen riktigt mysig.
 
Den andra dubbel-CD/download innehåller samma två historier, men som istället blir berättade som godnatthistorier. Där är musik och mjukt tal med till att leda ditt barn till sömns, och det sista ditt barn hör innan turen går till drömlandet är meningar som: "åh, vad du är bra", "du är så klok", "du är något alledels särskilt" osv... Ditt barns undermedvetande arbetar då vidare hela natten med att stärka både självkänsla, styrka och självförtroende.
 

Erfarenhet som fungerar

"Du är värdefull" är berättad på svenska av Annie Martin men de är skapade av Carsten Sommerskov som är dansk. I över 35 år har Carsten Sommerskov ägnat sig åt att stärka barns självkänsla och självförtroende. Dessa två berättelser har skapats utifrån all den kunskapen och erfarenheten med ändamålet att att åstadkomma det bästa du kan ge ditt barn. Utöver självkänslan, tränar den också ditt barns förmåga att lösa problem.


Så används “berättelser som fungerar”

CD:n/MP3-filen innehåller samma berättelse, men i var sin version. Den ena versionen är avsedd att höras på morgonen eller under dagen. Börja t.ex helgmorgonen med att låta barnet ligga kvar i sängen, medan det lyssnar på en av dagberättelserna. Du kommer att upptäcka, att resultatet är förvånande. Så skapar du glädje för hela familjen från helgens början.
 
Du är värdefull
Ha en bra dag historier:
1. Myriadfolket 31:37
2. Templet 28:20

Godnatthistorier:
1. Myriadfolket 32:44
2. Templet 32:15