Lös tonårsproblem

Tonårsproblem finns det nog av

En tonåring har många problem att tampas med.
Några tonåringar kämpar med att komma med i gänget
- andra ungdomar blir rent utav utsatt för mobbing eller kommer utanför.
 
Tonåringar
 

Tonårsproblem varierar

  • Vissa ungdomar är skoltrötta
  • Vissa ungdomar blir trotsiga
  • Vissa ungdomar blir introverta
  • Det blir konflikter med föräldrarna
  • Det sker konflikter i förhållande till omgivningen
  • Det finns en överdriven självkritik av sitt utseende och sättet att vara på
  • En tonåring kan vara stressad i förhållande til skola och fritid. 
  • ...och mycket, mycket mer.
 
 
 
Köp nu

Lyckligtvis finns där också glädje och framgångskänsla

Ofta är dock känslorna en stor blandning av allt, och de ändras ibland, snabbt som vinden. Lägg då även till, bekymren tonåringar upplever med det motsatta könet.
För vissa kan det också blandas med en större eller mindre mängd alkohol eller droger. Addera dessutom en ordentlig portion hormonförändringar och de rent fysiska förändringarna som händer i hjärnans frontallob i tonåren... då får vi kanske inte världens enklaste cocktail.
 
"Glädje- Energi- Självkänsla" hanterar tonårsrproblem, och den är en mycket god hjälp för att få ordning på alltihop. Den hjälper också till med att stärka den ungas självkänsla och själförtroende, så att det blir lättare att tackla problemen. Den ger som titeln säger: Glädje, energi och självkänsla!
 
 
En grupp tonåringar på gott humör
 
Köp nu
 

Så används "Glädje-Energi-Självkänsla"

"Glädje-Energi-Självkänsla" består av nio mindre delar följt av en visualiseringsdel. Det finns flera sätt att använda den på. Den unga kan lyssna på den ensam, eller den kan höras tillsammans med en eller båda föräldrar. Först hörs hela, för att få grepp om helheten.
Därefter hörs varje enskild del var för sig. T.ex en i veckan, som kan bilda en grund för samtal och insikter till hela familjen. Den sista visualiseringsdelen används av den unga, så ofta som han/hon önskar. Ju oftare, desto större effekt.
 
Carsten Sommerskov

35-års erfarenhet, det fungerar

Carsten Sommerskov skapade för lite mer än 35 år sedan de första övningarna i mental träning till barn, ungdomar och vuxna. Med all den erfarenheten, av att lösa problematik, och samtidigt stärkande av barns, ungdomars och vuxnas självkänsla och självförtroende, får du här en produkt av en kvalitét, du inte kan hitta någon annanstans. Det är inte utan anledning som denna dubbel CD/MP3 är översatt till tre andra språk och hyllas av föräldrar, lärare och används av yrkesverksamma på skolor, sjukhus m.m.
 
Köp nu
 

Därför fungerar det

Till skillnad från de flesta andra produkter Carsten Sommerskov har gjort, fungerar "Glädje-Energi-Självkänsla" i första hand med att ge den unga vissa insikter, som ändrar hans/hennes uppfattning av världen. Den sista delen är en visualiseringsdel, som tar elva minuter och som skapar självkänlsa, självförtroende, en känsla av att vara älskad och önskad, och som blir en självuppfyllande profetia, när den används med jämna mellanrum.
 
 
Tonåringar pojke och flicka

Omdömen

Hej Carsten.
Mitt namn är Maj-Britt Sörensson och jag köpte din dubbel-CD "Glädje Energi Självkänsla".
Jag köpte den till mina två barn, Jonas 14 år och Emilie 11 år. Emilie lyssnade på den flera gånger och verkade fast besluten på att den är bra.

Jonas har verkligen tagit till sig den, han lyssnar på en av dem varje kväll vid läggdags.
Vi har också upprepande gånger lyssnat på dom tillsammans för jag tänkte det var bra för mig att också lyssna på dem. Vi pratar nu regelbundet med varandra vilket vi i vanliga fall inte gör.
Vänligen
Maj-Britt Sörensson

1 Artikel

1 Artikel