Glädje och framgång i skolan

Kanske påverkar dagens problem verkligen barnens välbefinnande när det gäller skolan?

Nu har det lyckats att kombinera både självkänslasträning, självförtroende, trivsel i klassen och stärkande av lusten att prestera ännu bättre i skolan. Det finns "Berättelser som fungerar" för användning både på dagen och på kvällen som ett utmärkt alternativ till godnattsagor.

 

Trollandskap på Saturnus
 

Ditt barn kommer att uppfatta det som spännande berättelser som utspelar sig i en Harry Potter liknande värld på planeten Saturnus, men i själva verket är det mental träning som stärker ditt barns välbefinnande generellt.

Observera att ljudfilerna fungerar bäst. Boken kan bäst användas för mys och introduktion. Boken är en högläsningsbok och lämpar sig bäst för att läsas högt av en vuxen.

Det tar lång tid (flera månader) att mentalt träna barn ur skolproblem. För att ditt barn inte ska tycka att det är för trivialt, rekommenderas antingen en prenumeration eller några av rabattpaketen nedan.

 

PS. Om du har problem med att få ditt barn i säng i tid, somna eller sova igenom, fungerar godnattversionen av berättelserna också här - samtidigt med de övriga effekterna.

1 Artikel

1 Artikel