Glädje och framgång i skolan

Kanske påverkar dagens problem verkligen barnens välbefinnande när det gäller skolan?

Nu har det lyckats att kombinera både självkänslasträning, självförtroende, trivsel i klassen och stärkande av lusten att prestera ännu bättre i skolan. Det finns "Berättelser som fungerar" för användning både på dagen och på kvällen som ett utmärkt alternativ till godnattsagor.

 

Trollandskap på Saturnus
 

Ditt barn kommer att uppfatta det som spännande berättelser som utspelar sig i en Harry Potter liknande värld på planeten Saturnus, men i själva verket är det mental träning som stärker ditt barns välbefinnande generellt.

Observera att ljudfilerna fungerar bäst. Boken kan bäst användas för mys och introduktion. Boken är en högläsningsbok och lämpar sig bäst för att läsas högt av en vuxen.

Det tar lång tid (flera månader) att mentalt träna barn ur skolproblem. För att ditt barn inte ska tycka att det är för trivialt, rekommenderas antingen en prenumeration eller några av rabattpaketen nedan.

 

PS. Om du har problem med att få ditt barn i säng i tid, somna eller sova igenom, fungerar godnattversionen av berättelserna också här - samtidigt med de övriga effekterna.

2 artiklar

 1. Skolpaket: (8 - 12 år)

  Låt ditt barn njuta av ett extra högt självförtroende resten av livet. Extra fördelar: Lär dig att hantera skolproblem, orättvisor och mobbning. Stärk koncentrationsförmågan och positiviteten. Motverkar samtidigt alla former av sömnproblem och hjälper ditt barn att somna i tid med ett leende.

  Finns som e-böcker (pdf) och ljudböcker (mp3)

  Ljudböcker och e-böcker kan både laddas ner, läsas och lyssnas på direkt på din profil.

  Du sparar 20%
   
  Läs Mer
  Från
  875,20SEK. Ordinarie pris 1094,00 SEK.
 2. Glädje och trivsel i skolan

  Extra självkänsla. Stärk självkänslan, trivseln i timmarna, med vännerna. Stärker även den akademiska nivån. Ditt barn uppfattar det som spännande berättelser, men det är mental träning - som fungerar.

  Finns endast som ljudbok och e-bok (mp3) och (pdf)

  Ljudböcker och e-böcker kan både laddas ner och spelas direkt i din profil.

   

  Läs Mer
  Från
  298,00SEK.

2 artiklar