Carsten Sommerskov

Carsten Sommerskov

Erfarenhet bakom produkterna

Alla berättelser har svenskt tal, men Carsten Sommerskov som står bakom dessa CD-skivor/nedladdningsfiler/böcker är dansk. Han är författare, lärare, mental tränare, samt en av Danmarks mest efterfrågade föredragshållare.
 

Över 35 års erfarenhet

Carsten Sommerskov har ägnat sig åt att lösa barn och vuxnas sömnproblem i mer än 35 år. Han är grundaren av dessa berättelser i mentalträning, som styrker barns självkänsla och självförtroende, och hans teknik är numera utbredd över hela världen.
Utöver det har han i mer än 25 år undervisat för näringslivet i ämnet "Ladda upp - tänk positivt".
 
Carsten är far till tre barn. "Berättelser som fungerar", blev till att börja med skapade till hans äldsta son Rasmus, när han var fem år. Rasmus bodde då ensam med Carsten och hade efter föräldrarnas skilsmässa behov av att få stärka sin självkänsla. Därför blev de här "berättelserna" en del av hans uppväxt. Senare blev de utgivna, först på kasettband, och därefter som CD-skivor och nedladdningsfiler. Rasmus är idag en framgångsrik affärsman.

 
Köp nu

Utbildning

Carsten är utbildad sjuksköterska och har i första hand sin erfarenhet från äldre- och psykiatriområdet. Båda är områden, där sömnproblem är en signifikant del av vardagen. Han har en utbildning i pedagogik ifrån Aarhus universitet. Han har gjort den ettåriga Mastery University med Anthony Robbins, och han har deltagit i ett stort antal kurser i hela världen.
 

Författarskap

Carsten Sommerskov har givit ut läroböcker till utbildningar, han har skrivit facklitteratur, barnböcker och inte minst har han utgivit en lång rad produkter i mentalträning, både som tryckta böcker, och även som ljudböcker. Han gav ut sin första bok om positivt tänkande 1986 och sin första ljudbok (på kassettband) till barn 1990.