Kvalitet m.m.

Kvalitet

När den svenska röstinspelningen är gjord, klipper musikern Kenneth Plon den, och tar bort de värsta biljuden utan att göra inspelningen för steril. Därefter sätter han pauser i de rätta längderna, och skapar musiken till berättarrösten så att den passar precis. Han förstärker musiken där den ska förstärkas, och dämpar den där det ska dämpas.
 
Kenneth ser till exempel till, att det långsamt blir längre mellan tonerna till sist, när det gäller godnattsagorna. Musiken tillhör ingen speciell genre, den är Kenneth Plons egen komposition, och den kan bäst jämföras med filmmusik.

Böckerna trycks på 90 gram kritvitt papper med en lättläslig textstorlek. Det har hänt en enda gång, att vi fick sjabbel med provtrycken, följden av det blev att vi skickade med böckerna gratis.
 
Packar vi fel, får våra kunder alltid lov att behålla den felaktiga varan gratis, och så skickar vi omedelbart den rätta.
 
Köp nu
 

Filosofi

Det ligger en särskild bakgrundsfilosofi bakom produkterna. Vi kan garantera, att det inte finns något spirituellt eller religöst innehåll i varken produkterna eller i musiken.
Effekten bygger på helt vanligt sunt förnuft och på beprövad psykologi. Läs mer om effekten här
 

Ljudexempel

Ljudexempel är som regel ingen mening
  1. Du får komma ihåg, att det är barnet, som ska tycka om musiken och rösten. Det händer nästan aldrig att barnen inte accepterar någon av dessa delar. Detta erfarar vi bara, om barnet i förväg har bestämt sig för, att det inte vill vara en del av lösningen på problemet (t.ex inte önskar komma i säng i tid).
  2. Ett utsnitt ger ingen bild av den samlade effekten: Ska det här vara en del av avslappningen? Eller en del av berättelsen? Eller av slutet? Eller? Icke desto mindre har vi lagt upp ljudexempel på youtube.com. Hitta titeln på produkten som du vill höra ett utsnitt av här. Observera att ljudexemplet tar slut mitt i en mening, eller ett ord, efter 7-10 minuter.

Köp nu

CD-skivor/MP3:or/appar

Alla produkterna kan köpas både som CD-skivor och MP3:or, eller båda delarna. MP3:or har många fördelar. De är billigare och de blir aldrig repade. Du behöver inte ladda ner. Du loggar in och lägger ut en ikon på en telefon, tablet, iPad eller PC precis som en app. Fyra klick totalt, så enkelt är det. Vägledning medföljer. OBS! Egentligen är det inte appar, men den enda skillnaden i förhållande till appar är, att för att kunna använda ikonen så behöver du internetuppkoppling. Om du ska använda dina produkter utan internetuppkoppling så måste du ladda ner dem.