Barn - Tonåringar - Vuxna
Du kan välja mellan månadsprenumerera eller årsprenumerera

Läs och lyssna:

Över 100 timmars mental träning för barn och vuxna med självkänsla, självförtroende, sömnhjälpmedel, ta itu med ilska, trots, undvika skäl, positivt tänkande, livslyst, inre lugn, lösning av sömnproblem, viktminskning och mycket mer.

Just nu kan du spara över 50 % genom att skaffa ett årsaprenumerera.

Prenumerera här:

Klicka här eller bild

2 artiklar

 1. Prenumerera

  Lyssna på och läs alla produkter för både barn och vuxna. Du kan logga in på upp till 5 olika telefoner / surfplattor / iPads inom samma hushåll. Du kan spela allt så ofta du vill. Det enda villkoret är att du är ansluten till internet. Det finns inga bindningar. Du betalar i förskott ett år i taget, och du kan när som helst rapportera.

   

  Det normala priset är 1127 kr för ett år. Genom att anmäla dig för ett år åt gången sparar du 629 kr per år.

  (För närvarande kan vi endast ta emot betalningar för prenumeration per kreditkort. Vi ber om ursäkt och jobbar på att lösa det.)

   

  Läs Mer
  Från
  498,00SEK.
 2. Prenumerera

  Lyssna på och läs alla produkter för både barn och vuxna. Du kan logga in på upp till 5 olika telefoner / surfplattor / iPads inom samma hushåll. Du kan spela allt så ofta du vill. Det enda villkoret är att du är ansluten till internet. Det finns inga bindningar. Du betalar i förskott en månad (30 dagar) i taget, och du kan när som helst rapportera.

  49 kr. dras av när du anländer längre i ordningen.

  Så den första månaden kostar bara 49,- kr.
  (För närvarande kan vi endast ta emot betalningar för prenumeration per kreditkort. Vi ber om ursäkt och jobbar på att lösa det.)

  Läs Mer
  Från
  98,00SEK.

2 artiklar